Tiimimme

Ratsastuskeskus Villeissä hyörii monenkirjava tiimi hoitamassa hevosia, auttamassa asiakkaita ja ohjaamassa ja opettamassa ihmisiä ja hevosia.

Tule moikkaamaan!

Melina Holmberg

Olen Villien tallipäällikkö, ikuinen hevoshullu ja ”maailmanpelastaja”. Kun olin kahden vanha pikkarainen, hevonen hönkäisi minuun lähtemättömät taikapölyt.

Villeissä vastaan tapahtumista, viestinnästä, markkinoinnista ja taloudesta.

Tehtävänäni on myös pitää huolta, että kaikki sujuu ja että hevoset, asiakkaat sekä tiimimme ovat tyytyväisiä.

Lisäksi koulutan ihmisiä ja hevosia, mielläni tartun myös talikkoon.

Koulutukseltani olen ratsastuksenohjaaja, sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja, yritysneuvoja ja kauppatieteiden maisteri.

Hanna Moilanen

Hei kaikille! Olen Hanna, Villien tallimestari. Opetan Villeissä ratsastusta ja hevostaitoja, ohjaan opiskelijoita ja koulutan hevosia. Teen myös tallitöitä, kuten kaikki tiimimme jäsenet.

Olen aina ollut kiinnostunut eläimistä ja harrastanut hevosia 6-vuotiaasta. Hevosalan lisäksi olen opiskellut ja työskentelen yhä myös sairaanhoitajana. Vuodesta 2007 olen opettanut ratsastusta. Opetuksessa hyödynnän myös sairaanhoitajana oppimiani asioita esimerkiksi hyvän istunnan löytymiseksi. Vahvuuteni ovat rauhallinen tapa opettaa, hyvät hevostaidot ja kyky käsitellä hankaliakin hevosia.

Uskon vahvasti eläinten ja talliympäristön voimaan ihmisten hyvinvoinnin lisäämisessä. Unelmani on ollut työskennellä tallilla, jonne kaikki ovat tervetulleita nauttimaan hevosista ja hyvästä talliyhteisöstä turvallisesti. Unelmani on toteutunut!

Tervetuloa meidän tallille!

 

 

 

 

***

Peppi Ristavaara

Moi! Olen Peppi. Tehtävänäni Villeissä on huolehtia hevosten hyvinvoinnista sekä tilojen siisteydestä. Miellelläni autan myös lasten toiminnassa.

Hevosten kanssa olen touhunnut ensimmäisestä luokasta asti. Omaa hevosta ei ole, mutta kokemusta paljon erilaisista liikutushevosista.

Valmistuin tammikuussa 2024 eläintenhoitajaksi ja suunnitelmana on lähteä opiskelemaan alaa vielä lisää.

Nähdään tallilla! Ja aina saa tulla kysymään, mikäli jokin mietityttää: jos en itse osaa auttaa niin etsitään yhdessä joku, joka osaa.

Miki Rokkanen

Moikka. Oon Miki ja Villeissä toimin tallityöntekijänä. Ohjaan ja avustan myös Omatunneilla.
Mut löytään tallilta yleensä aamulla.
Mulla ei ole mitään koulutusta, mutta olen oppinut Villeissä työskennellessä paljon uusia taitoja vanhojen lisäks.
Alotin ratsastuksen ihan pienenä. Olen toiminut myös hevosen hoitajana.
Multa voi aina kysyä apua, vaikka oonkin hiukan ujo uusien ihmisten kanssa. Koitan parantaa mun sosiaalisia taitoja tässä töiden ohessa.
Jos mä en osaa auttaa sinua, ni sit autan ettii jonkun, joka osaa.
Nähdään!

Tia Björkman

Moi! Olen Tia, hevosalan monitoimija.

Olen ollut hevosten parissa koko ikäni.

Hevostenhoitajaksi valmistuin 2019 Harjun Oppimiskeskuksesta. Olen työskennellyt eri talleilla ja saanut monenlaista työkokemusta aina kengityksestä hevosten kuntoutukseen.

Pian valmistun hevospalveluohjaajaksi.

Villeissä työskentelen mielelläni hevostenhoidon lisäksi lasten palveluiden tuottajana, johon minulla on myös koulutus.

Työssäni toivon, että voin vahvistaa ihmisten hevosymmärrystä, joka edesauttaa hevosen kanssa turvallista toimimista. Kannustan myös lajityypilliseen hevosen käsittelyyn ja pitoon.

Nähdään tallilla!

Verna Pylkäs

Heips! olen Verna, 25v ja pyörinyt noin saman ajan hevosten parissa.

Toimin Villeissä pääasiassa Heppa- ja Talliapu -palvelutehtävissä, eli käyn auttamassa hevosihmsiä ja tallinpitäjiä ympäri Mikkeliä ja lähialueita.

Nuorempana valmentauduin ja kisasin ratsastuksessa, nykyään harjoitan laadukasta hömppäharrastusta niin selästä kuin kärryiltä.

Tallityöt ja hevosten hoito tehdään aina tarkasti ja huomioiden jokaisen hevosen yksilölliset tarpeet. Nuoret, vanhat, leikkisät, tuhmat ja vähän villimätkin hevoset pysyvät hallussa. Työskentelen hevosten kanssa kunnioittavasti ja selkeästi.

Tekijänä olen tunnollinen ja ahkera. Fyysinen kunto on myös hyvä, josta pidän säännöllisellä treenillä huolta.

 

Riikka Pajula

Moi! Olen Riikka, hevospalveluohjaaja. Olen mukana Villien  Talliapu-tiimissä.

Olen harrastanut ratsastusta pienestä pitäen. Aikaisemmin olen valmentautunut sekä kisannut, mutta nykyään harrastan omaksi iloksi. 

Viime vuodet olen tehnyt töitä hevosten parissa kokopäiväisesti. 

Olen luotettava, oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen. Huolehdin hevosten hyvinvoinnista jokaisen yksilölliset tarpeet huomioiden. 

Ota yhteyttä, kun tarvitset apua hevosen hoidossa tai tallillasi!

Verna Paukkunen

Moi, olen Verna.

Olen ratsastanut ja touhunnut hevosten kanssa ratsastuskouluissa jo pikkutytöstä asti. Siellä sain hyvän pohjan harrastukselle, mutta aivan uuden käänteen hevoskuviot ottivat kun minusta tuli Melinan hevosten hoitaja Facebookin hakuilmoituksen myötä.

Olen oppinut paljon uutta ja pestini Melinan hevosten ”virallisena hevostenhoitajana” jatkuu Villeissä.

Minua saa aina tulla nykäisemään hihasta ja pyrin vastaamaan kysymyksiin ja auttamaan parhaan osaamiseni mukaan!

Emmi & Jadessa

Moi! Ollaan Emmi ja Jadessa. Ollaan molemmat harrastettu hevosia useita vuosia. Villeihin tutustuttiin syksyllä -21 ja samaa matkaa yhä kuljetaan. Toimitaan usein Villeissä lasten toiminnassa avustajina. Käydään tekemässä kaikkia avustavia tallitöitä, hoidellaan hevosia, poneja ja muita eläimiä sekä tehdään kaikkea muuta hauskaa, mitä vastaan tulee. Ratsastetaan myös viikoittain Villeissä.

Nähdään tallilla!

Tilat

Villit toimii tilavissa ja siisteissä tiloissa Mikkelin eteläpuolella, 7 km torilta, Iso-Vuolingon rannalla.

Kodikkaassa Ylätallissa asuvat täysihoito- ja koulutettavat hevosemme ja siellä yöpyvät myös yökyläboksiasiakkaat. Lisäksi käytössämme ovat kaksi pihattoa,  Alatalli huoltotiloineen, Elli – huoltotila, täysikokoinen maneesi, 40X80m kenttä, maastoreittejä, Polle – majoitus- kokous-ja koulutustila, varastoja ynnä muuta.

Pyrimme muokkaamaan tilojamme ja ympäristöä huomioimalla ympäristöä, viihtyisyyttä, käytännöllisyyttä ja mahdollisimman hyvin hevosten lajityypilliset tarpeet. hevosten pidossa suosimme laumoja ja vapaata korsiruokintaa.  Tarhat ovat tilavat ja niissä on lämmitettävät vesiautomaatit.

Tutustu tiloihimme tästä:

Ylätalli

Alatalli

Maneesi

 

Kenttä

BB Polle