Palvelut

Meille voi tulla yksin tai porukalla, hevosen kanssa tai ilman. Tarjoamme palveluita hevosenomistajille, harrastajille, ryhmille, yrityksille ja yhteisöille.

Meillä huolehditaan sekä hevosista että ihmisistä, koulutetaan sekä hevosia, että ihmisiä, ja räätälöidään palveluita isommalle porukalle.

Tervetuloa tutustumaan palveluihimme!

Löydät osan palveluistamme jo tältä sivulta. Kaikki palvelut löytyvät omien otsikoidensa takaa.

Hevosenomistaja hevosineen, tervetuloa Ratsastuskeskus Villeihin pysyväksi asukkaaksi, lyhytaikaisesti kyläilemään tai treeniin ja oppimaan. Tallenna myös Heppa-hätäapu – numeromme +358 4578370577 puhelimeesi.
Erityisiin tarpeisiin, yksilöille ja ryhmille, räätälöimme hevoselämys- ja tallitoimintapalveluita tarpeeseen sopivaksi. Sosiaalipedagogiseen hevostoimintaan otamme vastaan sekä itsemaksavia että lähetettyjä, kaiken ikäisiä asiakkaita.
Ohjasajon alkeet -kurssi
Tervetuloa oppimaan ohjasajon perusteet! Tallimestari, ohjasajon konkari Hanna Moilanen tarjoilee kurssilla ohjasajon aakkoset niin teoriassa kuin käytännössä.
110,00 
Kouluratsastus­valmennus, Maria Pyykönen
Tervetuloa kouluratsastaja Maria Pyykösen valmennukseen! Maria on SRL:n II-tason lajivalmentaja ja eläinlääkäri sekä kilpailee kouluratsastuksessa Grand Prix -tasolla.
Tallivierailu / A visit to the Villit equestrian center
A visit to the Villit equestrian center is perfect for a small group, e.g. for client groups, and teams, as well as for families, and friends, as a program for a day, or as a small gift.
80,00 
MINI-Omatunti
MINI-Omatunti voi toiveiden mukaan sisältää hevoseen tutustumista, hoitamista tai ratsastuksen kokeilua.
35,00 
TALLITOIMINTAA! -lasten ja nuorten päiväleirit 2024
TALLITOIMINTAA! -lasten päiväleirit sopivat pienille (+5v) ja isommille hevoshulluille. Opetus eriytetään lasten taitotason mukaan.
Voi hyvin -palvelut aikuisille
Hyvinvointi on kokonaisuus. Tule rentoutumaan ja hakemaan ammattitaitoisessa ohjauksessa konkreettisia työkaluja parempaan arkeen.
Tunnetyöskentely -leirit aikuisille
Tämän leirin jälkeen olet uusi ihminen! Tule työskentelemään tunteiden parissa näyttelijä Wanda Dubielin ohjaamana.
Nuorten harrasteleirit omalla hevosella 2024
Nuorten harrasteleirit omalla hevosella sisältävät oman toiveen mukaan koulu- este ja maastoestetunteja ja kivaa tekemistä. Leirit järjestetään heinäkuussa.
Varsat maneesille -päivä
Varsoille ja nuorille/kokemattomille hevosille tarkoitettu tapahtuma. Totutetaan varsoja/hevosia maneesiin ja irtohypytetään hevosia.
45,00 
Hevosauton vuokraus / hevosen kuljetuspalvelu
Vuokraa tarpeisiisi kahden hevosen B-kortilla ajettava hevosauto Opel Movano. Saat meiltä myös kuskin ja lastausapua.
150,00