Palvelut

Meille voi tulla yksin tai porukalla, hevosen kanssa tai ilman. Tarjoamme palveluita hevosenomistajille, harrastajille, ryhmille, yrityksille ja yhteisöille.

Meillä huolehditaan sekä hevosista että ihmisistä, koulutetaan sekä hevosia, että ihmisiä, ja räätälöidään palveluita isommalle porukalle.

Tervetuloa tutustumaan palveluihimme!

Löydät osan palveluistamme jo tältä sivulta. Kaikki palvelut löytyvät omien otsikoidensa takaa.

Hevosenomistaja hevosineen, tervetuloa Ratsastuskeskus Villeihin pysyväksi asukkaaksi, lyhytaikaisesti kyläilemään tai treeniin ja oppimaan. Tallenna myös Heppa-hätäapu – numeromme +358 4578370577 puhelimeesi.
Erityisiin tarpeisiin, yksilöille ja ryhmille, räätälöimme hevoselämys- ja tallitoimintapalveluita tarpeeseen sopivaksi. Sosiaalipedagogiseen hevostoimintaan otamme vastaan sekä itsemaksavia että lähetettyjä, kaiken ikäisiä asiakkaita.
Kouluratsastus­valmennus, Maria Pyykönen
Tervetuloa kouluratsastaja Maria Pyykösen valmennukseen! Maria on SRL:n II-tason lajivalmentaja ja eläinlääkäri sekä kilpailee kouluratsastuksessa Grand Prix -tasolla.
Tallivierailu / A visit to the Villit equestrian center
A visit to the Villit equestrian center is perfect for a small group, e.g. for client groups, and teams, as well as for families, and friends, as a program for a day, or as a small gift.
80,00 
MINI-Omatunti
MINI-Omatunti voi toiveiden mukaan sisältää hevoseen tutustumista, hoitamista tai ratsastuksen kokeilua.
35,00 
TALLITOIMINTAA! -lasten päiväleirit
TALLITOIMINTAA! -lasten päiväleirit sopivat pienille (+6v) ja isommille hevoshulluille. Opetus eriytetään lasten taitotason mukaan.
Voi hyvin -leirit 2024 aikuisille
Hyvinvointi on kokonaisuus. Tule rentoutumaan ja hakemaan ammattitaitoisessa ohjauksessa konkreettisia työkaluja parempaan arkeen.
Tunnetyöskentely -leirit aikuisille
Tämän leirin jälkeen olet uusi ihminen! Tule työskentelemään tunteiden parissa näyttelijä Wanda Dubielin ohjaamana.
ALL ROUND- nuorten harrasteleirit 2024
ALL ROUND- nuorten harrasteleireillä on joka päivä koulu- ja estetunteja ja kivaa tekemistä.
Varsat maneesille -päivä
Varsoille ja nuorille/kokemattomille hevosille tarkoitettu tapahtuma. Totutetaan varsoja/hevosia maneesiin ja irtohypytetään hevosia.
45,00 
Hevosauton vuokraus / hevosen kuljetuspalvelu
Vuokraa tarpeisiisi kahden hevosen B-kortilla ajettava hevosauto Opel Movano. Saat meiltä myös kuskin ja lastausapua.
150,00 
Kouluratsastus­valmennus Jyri "Jykke" Malmström
Jykke Malmström valmentaa Villeissä! Arvostettu kouluratsastaja, supersuosittu valmentaja ja hevosten kouluttaja Jyri "Jykke" Malmström valmentaa Villeissä kaikentasoisia ratsukoita.
110,00