Palvelut

Meille voi tulla yksin tai porukalla, hevosen kanssa tai ilman. Tarjoamme palveluita hevosenomistajille, harrastajille, ryhmille, yrityksille ja yhteisöille.

Meillä huolehditaan sekä hevosista että ihmisistä, koulutetaan sekä hevosia, että ihmisiä, ja räätälöidään palveluita isommalle porukalle.

Tervetuloa tutustumaan palveluihimme!

Löydät osan palveluistamme jo tältä sivulta. Kaikki palvelut löytyvät omien otsikoidensa takaa.

MINI-Omatunti
MINI-Omatunti voi toiveiden mukaan sisältää hevoseen tutustumista, hoitamista tai ratsastuksen kokeilua.
35,00 
Tallivierailu / A visit to the Villit equestrian center
A visit to the Villit equestrian center is perfect for a small group, e.g. for client groups, and teams, as well as for families, and friends, as a program for a day, or as a small gift.
80,00 
Ohjasajon alkeet -kurssi
Tervetuloa oppimaan ohjasajon perusteet! Tallimestari, ohjasajon konkari Hanna Moilanen tarjoilee kurssilla ohjasajon aakkoset niin teoriassa kuin käytännössä.
110,00 
Omatunti -yksityinen
Yksityinen Omatunti on ikioma tuntisi tallilla sinulle sopivana ajankohtana. Omatunti sopii niin lapselle, aikuiselle, tai vaikka isovanhemmalle. Omatunti on myös toiminnallinen lahja, irtiotto arjesta tai vastaus yksilölliseen tarpeeseen.
80,00 
Lasten ja nuorten Omatunti-ryhmät
Omatunti-ryhmissä toimitaan tallilla monipuolisesti. Ilmoita lapsesi mukaan hauskaan ja uudenlaiseen hevosharrastukseen!
50,00 
Ryhmä-Omatunti omalle porukalle
Kaveriporukka, siskot ja serkut - olipa ryhmäsi millainen tahansa, Ryhmä-Omatunti on teitä varten!
alk. 95,00 
Nuorten harrasteleirit omalla hevosella 2024
Nuorten harrasteleirit omalla hevosella sisältävät oman toiveen mukaan koulu- este ja maastoestetunteja ja kivaa tekemistä. Leirit järjestetään heinäkuussa.
Tunnetyöskentely -leirit aikuisille
Tämän leirin jälkeen olet uusi ihminen! Tule työskentelemään tunteiden parissa näyttelijä Wanda Dubielin ohjaamana.
Voi hyvin -palvelut aikuisille
Hyvinvointi on kokonaisuus. Tule rentoutumaan ja hakemaan ammattitaitoisessa ohjauksessa konkreettisia työkaluja parempaan arkeen.
TALLITOIMINTAA! -lasten ja nuorten päiväleirit 2024
TALLITOIMINTAA! -lasten päiväleirit sopivat pienille (+5v) ja isommille hevoshulluille. Opetus eriytetään lasten taitotason mukaan.
Tallitoimintapäivä
Tallitoimintapäivä on hyppy suoraan tallin arkeen. Se ulkoilua, liikettä ja uuden oppimista kenelle tahansa. Jokainen osallistuu omaan Tallitoimintapäiväänsä omien kykyjen ja tahtonsa mukaan.
90,00