Heppa-apu ja Talliapu

Heppa-apu ja Talliapu

50,00 

Heppa- ja Talliapu tulee luoksesi, kun sinulla on hevosesi kanssa hätätilanne, tai kun tarvitset apuakäsiä.

Oman hevosen omistaja: soita apua paikalle, jos tarvitset lisäkäsiä vaikkapa lastaukseen, kyydin hevosellesi, lääkitsemis-/ ensiapu-apua, hevosenkäsittelyyn apua, tai jotakin muuta apua - Heppa-apu auttaa silloin, kun tarvitset apua - hätätilanteessa pyrimme tulemaan paikalle heti.

Kotitallin pitäjä: soita apu paikalle, kun tarvitset apuakäsiä tallillesi, sairastut, haluat lomalle vai muuten vaan vapaata kotonasi asuvista hevosista. Sovitaan Talliapupäivät etukäteen tai hätätilanteessa pyrimme auttamaan sinua heti.

Talliyrittäjä: Joskus on ihan ok pitää vähän vapaata, tai ehkä jopa oikea lomanpätkä! Talliapu on myös yrittäjiä varten. Voimme sopia Talliavusta etukäteen esim. lomasi/työntekijäsi poissaolon ajaksi tai hätätilanteessa pyrimme auttamaan heti, kun tallillasi ilmenee työntekijävajetta.

Nopeissa tarpeissa soita numeroon 045 783 70577 - pyrimme vastaamaan puhelimeen klo 7-19 välillä.

Lähtömaksumme on 50€, jonka voit maksaa nettikaupassamme heti, kun olemme sopineet puhelimitse avun toimituksesta ja aikataulusta. Lähtömaksu sisältää ensimmäisen työtunnin ja matkat lähialueelle (maks. 15 km). Ensimmäisen tunnin jälkeen laskutamme työstä 37 €/ tunti (sis.alv).

Jos tiedät avun tarpeesi jo etukäteen, voit kysyä palvelulle hinta-arviota. Jos avun tarpeesi on pidempi ajanjakso, voit pyytää erillisen tarjouksen.

Lomitusoikeuden omaavat maatilayrittäjät voivat saada palvelumme lomitustoimiston kautta.