Hevosen koulutus / ratsutus

Hevosen koulutus / ratsutus

65,00 

Meillä koulutetaan ja ratsutetaan hevosia, niin nuoria kuin aikuisia.

Tiedämme, että hyvin ja oikein koulutetun hevosen kanssa on helppo olla. Koulutuksessa tavoitteenamme onkin aina turvallinen ja luottava suhde hevosen kanssa.

Meillä autetaan myös hevosongelmissa, sillä tiedämme myös, että joskus hevosen kanssa voi törmätä ongelmiin, joista yksin on vaikea päästä eteenpäin.

Meillä otetaan ihmiset ja hevoset vastaan ystävällisesti, arvioidaan yhdessä hevosenomistajan kanssa tilannetta ja kerrotaan, millaista lääkettä me voimme ehkä tarjota.

Meille saa tulla tavallisen tai ihmeellisen, pienen tai ison haasteen kanssa, ja yhtä lailla pienen ponin tai ison hevosen kanssa. Saa tulla itse oppimaan mukana tai jättää huoletta hevonen meidän hoiviin kokonaan. Saa tulla kerran käymään tai saa tulla pidemmäksi aikaa.

Valittavanasi on hevosen koulutus/ ratsutuspalveluita aina kertakäynnistä kuukausisopimuksiin.

Tästä voit ostaa kertakäynnin. Valitse kalenterista sinulle sopiva ajankohta ja jätä terveiset ja toiveet tekstikenttään.

Jos haluat jättää hevosesi meille yökylään, osta Yökyläboksi, tai pidemmäksi aikaa koulutettavaksi, valitse Viikkoboksi tai Kuukausiboksi . Näihin palveluihin saat lisäpalveluna koulutuksen edullisesti.

Kysy lisää jos jokin vielä askarruttaa! Talli Info +358 45 783 70577 tai Melina +358 45 611 1124

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä palveluista:

 • Viikkoboksi
  Tule hevosesi kanssa viikoksi treenaamaan tai tuo hevosesi hoitoon oman lomasi tai työkiireiden ajaksi.
  230,00 
 • Yökyläboksi
  Yökyläboksi on hevosen yökyläreissu Villeihin tuntien tai valmennusten yhteydessä, tai kun haluat nauttia hetken harrastamisesta upeissa puitteissamme tai vaikkapa opettaa hevosta maneesiin.
  35,00 
 • Kuukausiboksi
  Kuukausiboksi on haluamasi kuukauden tai kuukaudet -mittainen, määräaikainen täysihoitopaikka tallissamme.