Hevosten täysihoito

Hevosten täysihoito

Hevosten täysihoito tarkoittaa meillä sitä, että sinä voit nauttia harrastamisesta ja hevostella aktiivisesti, mutta yhtä lailla voit reppureissata tai lomailla, olla kiireinen omissa töissäsi ja pitää huoletta tallivapaata. Hevosesi hoidetaan meillä parhaalla mahdollisella tavalla, olitpa paikalla tai et.

Täysihoito sisältää hevosen tallipaikan, tarhan, heinän ja päivittäisen ammattimaisesti toteutetun hoidon. Kohtelemme hevosia hevosystävällisesti ja pyrimme täyttämään hevosen lajityypillisiä tarpeita. Tallissamme on mm. mahdollisuus avoimiin väliseiniin, tarhaamme hevoset mieluiten laumassa tai kaverin kanssa ja suosimme vapaata kuivaa heinää.

Tarjoamme mukavat ja siistit tilat sekä ihmiselle, hevoselle, että varusteille. Käytössä ovat iso ratsastuskenttä, maneesi Geopat-kuitupohjalla, oma maastoreitti sekä loputtomasti metsäpolkuja.

Erityisesti panostamme hyvään ilmapiiriin sekä hevosten, että ihmisten keskuudessa.

Lisäpalveluna tarjoamme täysihoitoasiakkaille edullisesti säännöllisiä vakiotunteja sekä este- että kouluratsastuksessa, hevosen ja ihmisen koulutusta ja hevosen liikutusta ja ratsutusta. Lisäpalveluihin kuuluu myös edullisesti mm. hevosauton käyttö / hevosenkuljetuspalvelu.

Hevosten täysihoidon hinta on 760€ /kk. Tätä tuotetta ei voi ostaa verkkokaupastamme.

Täysihoidosta ja vapaista täysihoitopaikoista voit kysyä numerosta Talli Info  045 78370577 tai Melina 045 6111124

Lue Hevosen Täysihoitosopimus tästä.