TALLITOIMINTAA! -lasten päiväleirit

TALLITOIMINTAA! -lasten päiväleirit

0,00 

Tallitoimintaa! - lasten päiväleirit sopivat pienillekin (+6v) hevosista kiinnostuneille, tai isommille jo kokeneemmille hevoshulluille.

Leireillä osallistutaan monipuolisesti tallin arkeen, hoidetaan hevosia ja poneja ja ratsastetaan monipuolisesti. Leireillä opetellaan muun muassa hevosten hoidon keskeisiä asioita, kuten ruokintaa, hoitoa, maastakäsittelyä, juoksuttamista ja ratsastusta. Ohjelmassa on myös esimerkiksi heppa-agilitya, inkkariratsastusta maastossa, hevosten kauneuskilpailut, ynnä muuta! Ryhmät ja opetus eriytetään osallistujien taitotason mukaan.

Leirien ohjaajana toimii hevosharrasteohjaaja Tia Björkman ja leireille järjestetään avustajia riittävä määrä osallistujien taitotason mukaan.

 

Kysy 2023 syyslomien päiväleireistä nrosta 045 78370577

Kesän 2024 leirien päivämäärät julkaistaan keväällä.

 

Leirin hinta on 75€ /pv tai 215€/ koko leiri( 3 päivää). Leirin hintaan sisältyy monipuolinen välipala.

Leirin varausmaksu on 75€ *.

Loppumaksu maksetaan laskulla ennen leiriä.

(*Varausmaksu palautetaan vain sairastapauksissa lääkärintodistuksella tai jos leiri perutaan järjestäjän toimesta.)

 

Jäikö joku askarruttamaan? Soita ja kysy lisätietoja  045 78370577 Villit Info tai 045 611 1124 / Melina, tai lähetä kysymyksesi nimesi kera WhatsAppiin tai sähköpostiin villit@villit.net

Olet lämpimästi tervetullut!

Varaa tästä paikka leirille saman tien! Varausmaksu 75€ on samalla sitova ilmoittautuminen leirille. Se vähennetään leirin kokonaishinnasta, ja loppuosa laskutetaan ennen leiriä. Varausmaksu palautetaan vain sairastapauksissa lääkärintodistuksella tai jos leiri perutaan järjestäjän toimesta.
VARMISTA LEIRIN AJANKOHTA ENNEN MAKSUA NROSTA 045 78370577