Tunnetyöskentely -leirit aikuisille

Tunnetyöskentely -leirit aikuisille

0,00 

Tämän leirin jälkeen olet uusi ihminen!

Mitä tunteet ovat? Mihin niitä tarvitaan? Tunneyhteys itseen on hyvinvoinnin perusta. Leirillä saat konkreettisia keinoja kohdata ja purkaa tunteita.

Leirin ohjaa näyttelijä ja mentaalinen valmentaja Wanda Dubiel. "Päämääränä on enemmän iloa, vähemmän painetta. Lupaan, ettei tältä leiriltä naurua puutu!”- Wanda Dubiel sanoo.

Leiri sisältää myös hevosten kanssa työskentelyä, johon voit osallistua vain katselemalla tai osallistumalla - aiempaa hevoskokemusta ei tarvita!

Leireillämme majoitutaan ihanassa Landhaus Kekkolan kartanossa, järven rannalla, hevostallien läheisyydessä. Kartano hemmottelee vieraitamme loistavalla ruualla, aina herkullisesta ja runsaasta buffet-aamupalasta kolmen ruokalajin illalliseen.

Järjestämme Tunnetyöskentely-leirejä tilausten mukaan. Voit tehdä alustavan ilmoittautumisen ja ilmoitamme sinulle, kun leirin ajankohta on päätetty - tulet sitten mukaan jos pääset!  Voit myös koota oman ryhmäsi ja toivoa leirin ajankohtaa teille sopivana ajankohtana!

Vaihtoehtoina ovat:

TUNNETYÖSKENTELY -leiri aikuisille ma-ke / 545€
TUNNETYÖSKENTELY -leiri aikuisille pe-su / 595 €

Leirin hinta laskutetaan ennen leiriä.

Majoitus on kahden hengen huoneessa. Yhden hengen huoneesta veloitetaan lisämaksu 20€ / per yö.

HUOM! Jos olet hevosenomistaja, voit ottaa hevosesi mukaan leirille ja varata leirin aikana esim yksityistunteja. Hevosen majoitus 35€/vrk. Yksityistunnit 60€/per.

Tilaa infopaketti ja varaa paikkasi leirille heti!

Soita tai jätä viesti 045 611 1124 / Melina, tai lähetä ilmoittautumisesi / kysymyksesi WhatsAppiin tai sähköpostiin melina@villit.net

 

Tervetuloa työskentelemään tunteiden parissa!