Voi hyvin -leirit 2024 aikuisille

Voi hyvin -leirit 2024 aikuisille

0,00 

Hyvinvointi on kokonaisuus.

Tule hakemaan konkreettisia työkaluja parempaan arkeen, nauttimaan kartanomiljööstä herkullisine ruokineen, ja rentoutumaan joogan ja hevosten pariin!

Voimavara- ja hyvinvointiasiantuntijamme, työnohjaaja ja lyhytterapeutti Sari Kuitunen ohjaa leiriläiset lempeästi työskentelemään oman elämän haasteiden ja vahvuuksien pariin. Hevosten kanssa työskentelyyn pääset käsiksi hevosalan moniosaajan Melina Holmbergin ohjauksessa. Halutessasi voit vain katsella hevosia tai osallistua toimintaan - aiempaa hevoskokemusta ei tarvita! Toiveiden mukaan mahdolliset ratsastukset/ratsastuksen kokeilut eriytetään osaamisen mukaan.

(HUOM! Jos olet hevosenomistaja, voit ottaa hevosesi mukaan leirille (35€/vrk))

Lempeä jooga on olennainen osa leiriämme. Joogan ohjaavat ihanat ja ammattitaitoiset HeWennan naiset ja tähänkään et tarvitse aiempaa kokemusta!

Leireillämme majoitutaan ihanassa Landhaus Kekkolan kartanossa, järven rannalla, hevostallien läheisyydessä. Kartano hemmottelee vieraitamme loistavalla ruualla, aina herkullisesta ja runsaasta buffet-aamupalasta kolmen ruokalajin illalliseen. Majoitus on kahden hengen huoneessa. Yhden hengen huoneesta veloitetaan lisämaksu 30€ / per yö.

Kesällä 2024 järjestämme kaksi Voi hyvin -leiriä. Leirien ajankohdat julkaistaan tammikuun 2024 aikana.

VOI HYVIN 1 leiri– aikuisille 18-21.6 su-ke / 695€
VOI HYVIN 2 leiri– aikuisille 2-5.7 su-ke / 695€

Voit kysyä lisätietoja 045 611 1124, tai lähetä kysymyksesi nimesi kera WhatsAppiin tai sähköpostiin melina@villit.net

Olet lämpimästi tervetullut!

Tämän leirin jälkeen olet uusi ihminen!