Voi hyvin -palvelut aikuisille

Voi hyvin -palvelut aikuisille

0,00 

Hyvinvointi on kokonaisuus.

Tule hakemaan konkreettisia työkaluja parempaan arkeen, nauttimaan kartanomiljööstä herkullisine ruokineen, ja rentoutumaan joogan ja hevosten pariin!

Voimavara- ja hyvinvointiasiantuntijamme, työnohjaaja ja lyhytterapeutti Sari Kuitunen ohjaa ryhmän lempeästi työskentelemään oman elämän haasteiden ja vahvuuksien pariin. Hevosten kanssa työskentelyyn pääset käsiksi hevosalan moniosaajan Melina Holmbergin ohjauksessa. Halutessasi voit vain katsella hevosia tai osallistua toimintaan - aiempaa hevoskokemusta ei tarvita! Toiveiden mukaan mahdolliset ratsastukset/ratsastuksen kokeilut eriytetään osaamisen mukaan.

(HUOM! Jos olet hevosenomistaja, voit ottaa meille hevosesi mukaan (alk. 35€/vrk))

Voi hyvin-kursseihimme voi sisältyä myös lempeää joogaa. Joogan ohjaavat ihanat ja ammattitaitoiset HeWennan naiset ja tähänkään et tarvitse aiempaa kokemusta!

Mikäli kurssi on yön yli, majoitus o mahdolista omassa BBPollessamme, jonne mahtuu mukavasti kuusikin aikuista. Toinen vaihtoehto on valina majoitus naapiristamme, ihanasta Landhaus Kekkolan kartanosta, joka on myös järven rannalla, aivan hevostallien läheisyydessä. Kartano hemmottelee vieraitamme loistavalla ruualla, aina herkullisesta ja runsaasta buffet-aamupalasta kolmen ruokalajin illalliseen.

Järjestämme Voi hyvin -päiviä ja kursseja tilauksesta.

Voit kysyä lisätietoja 045 611 1124, tai lähetä kysymyksesi nimesi kera WhatsAppiin tai sähköpostiin melina@villit.net