Yksityistunti oman hevosen kanssa

Yksityistunti oman hevosen kanssa

65,00 

Yksityistunti on tehokas ja tarpeeseesi tehty treeni sinulle oman hevosesi kanssa silloin kun itse haluat. Opettajana toimivat koulutetut ja kokeneet ratsastuksen asiantuntijamme. Meillä on edistymistakuu!

Tavoitteenamme on aina turvallinen ja luottava suhde hevosen kanssa. Meillä autetaan myös ongelmissa. Älä siis jää yksin yksin hevosesi kanssa, vaan tule meille, sellaisena kuin olet! Meille saa tulla tavallisen tai ihmeellisen, pienen ponin tai ison hevosen kanssa. Saa tulla kerran käymään tai saa tulla pidemmäksi aikaa.

Tästä voit ostaa yksityistunnin kertakäyntinä. Hinta sisältää tunnin opetuksen ja ratsastusaluevuokran. Valitse tunnillesi ohjaaja, kalenterista sinulle sopiva ajankohta ja jätä terveiset ja toiveet tekstikenttään.

Jos haluat pari yksityistuntia tms peräkkäisinä päivinä, voit jättää hevosesi meille yökylään. Osta tällöin Yökyläboksi, Voit myös ottaa pidemmän tehojakson ja valita Viikkoboksin tai Kuukausiboksin . Näihin palveluihin saat lisäpalveluna Yksityistunnit, vakiotunnit ja hevosen koulutuspalvelut edullisesti.

Kysy lisää jos jokin vielä askarruttaa! Talli Info +358 45 783 70577 tai Melina +358 45 611 1124

Lue Ratsastusalueiden käyttösopimus tästä.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä palveluista:

 • Hevosen koulutus / ratsutus
  Meillä koulutetaan ja ratsutetaan hevosia. Meillä autetaan hevosongelmissa. Hyvin ja oikein koulutetun hevosen kanssa on helppo olla.
  65,00 
 • Kuukausiboksi
  Kuukausiboksi on haluamasi kuukauden tai kuukaudet -mittainen, määräaikainen täysihoitopaikka tallissamme.
 • Viikkoboksi
  Tule hevosesi kanssa viikoksi treenaamaan tai tuo hevosesi hoitoon oman lomasi tai työkiireiden ajaksi.
  230,00 
 • Yökyläboksi
  Yökyläboksi on hevosen yökyläreissu Villeihin tuntien tai valmennusten yhteydessä, tai kun haluat nauttia hetken harrastamisesta upeissa puitteissamme tai vaikkapa opettaa hevosta maneesiin.
  35,00