Lasten ja nuorten Omatunti-ryhmät

Lasten ja nuorten Omatunti-ryhmät

50,00 

Lasten ja nuorten Omatunti-ryhmissä tehdään tallilla kaikkea sellaista, mitä tallilla yleensäkin tehdään, ryhmän yhteisiä toiveita kuunnellen. Opetellaan hevosista monipuolisesti!

Jos hevonen on ryhmälle vielä outo kaveri, tutustutaan siihen turvallisesti, opetellaan ”juttelemaan” sen kanssa, hoidetaan sitä ja ruokitaan sitä. Omillatunneilla myös ratsastetaan! Usein käydään maastossa, mennään inkkariratsastusta ilman satulaa, keksitään horse-freestyleen uusia temppuja, treenataan heppa-agilityä tai jopa hevoskuiskausta. Lisäksi opetellaan juoksuttamista, tallitöitä ja yhdessä tiiminä toimimista.

Ryhmät alk 5-v ylöspäin.

Vakituiset lasten ja nuorten Omatunti-ryhmät kokoontuvat Villeissä viikoittain. Yksittäisinä kertoina Omatunti ryhmässä maksaa 50€ ja voit ostaa sen tästä. Mikäli haluat lapsesi ryhmään säännöllisemmin/useamman kerran, kertahinta on 45€ ja voit tilata laskun sähköpostiisi neljän (180€) tai kahdeksan kerran (360€) setteinä.

Kysy vapaita paikkoja ennen palvelun tilausta ja maksua: Talli Info 045 783 70577 tai villit@villit.net

VINKKI! Voit myös kerätä oman ryhmän (2-4 hlöä, 45€/per hlö) esim kaverukset, sisarukset tms) ja varata ryhmälle sopivan viikottaisen ajan. Kysy vapaita säännöllisiä aikoja Talli Info 045 783 70577 tai villit@villit.net